a barber cave története

rólunk

/ 01

kik vagyunk mi

profi barberek
Családom közel 50 éve szolgál a barber szakmában Amerikában. Nekem 15 éves koromban mutatták be a szakmát, amibe egyből bele is szerettem. Azóta, több mint 15 éve dolgozom barbershoppokban. Ami inspirált a barber szakmában az a jó beszélgetések a vendégekkel és a felszabadult légkör. Mellette meg élvezem a munkám és elégedettséggel tölt el amikor látom a vendégeim arcán, hogy örülnek.

Menyhárt István – Borbély, Tulajdonos

4 éve vagyok a szakmában. Tanuló koromban a mesterem különböző rendezvényekre vitt. Filmeknél fotózásokon divatbemutatókon és színházban is dolgoztam. Ezek után egy amerikában tanult borbély által továbbfejlesztettem a tudásomat, azóta üzlettársak lettünk. Szeretem a változatosságot. Női fodrász is vagyok de valami sokkal extrémebbre vágytam. Egyből beleszerettem a barber világba. Szeretem amikor nap mint nap bemegyek az üzletbe és laza emberek, klassz beszélgetések várnak. Mindig az volt az álmom, hogy legyen egy saját üzletem és most végre teljesült.

Huszár Dóra – Borbély, Tulajdonos

/ 02

stílusunk

nálunk nincs lehetetlen

A mi stílusunk az Amerikai oldschoolra épül. Ez mind megjelenik a shopban és a hajvágások menetében is. Szolgáltatásunk 4 éves kórtól 99 éves korig biztosítjuk férfi vendégeinknek.

Több mint 15 éve vagyok a barber szakmában mégis folyamatosan képzem magam!
Menyhárt István
borbély, tulajdonos
Nem tudnám elképzelni a napom, hogy ne alkossak olyat amivel adhatok a vendégeknek. Imádom a barber szakmát és a vendégeimet.
Huszár Dóri
Borbély, tulajdonos

Tedd próbára a Barber Cave profi barbereit.

0
elégedett ügyfél
0
barber szék
0
év tapasztalat